mandulás áfonyás mini golyócskák csokiba mártva

a legnagyszerűbb dolgok általában a legegyszerűbbek.. így vagyok a három összetevőből álló desszerttel, aminek az egyes elemeit ráadásul kedvemre és hangulatomra variálhatom.. a lényeg, hogy van egy száraz rész, ami valamilyen mag (mandula, mogyoró, dió, kesudió, paradió, stb.) és van egy "nedves" rész, ami valamilyen aszalvány (mazsola, szilva, barack, áfonya, meggy, füge, datolya, stb.)
  • 10 dkg mandula
  • 10 dkg aszalt vörös áfonya
  • 1 evőkanál termelői akácméz, mert ez a kombináció kívánta az összetapadáshoz
  • 1 tábla jó minőségű étcsokoládé
  • rengeteg szeretet és érzékiség
általában ha fele-fele arányban összedolgozzuk aprítógépben az összetevőket, megfelelően gyúrható masszát kapunk.. ha ez sikerült, kezdődhet a golyózás.. személy szerint ezt nagyon szeretem, mert végtelen szeretetet gyúrhatok a golyócskákba a tenyércsakráimon keresztül ❤ ha elkészültem az összes masszával, gőz felett olvasztott étcsokoládéba mártom a golyókat, majd dermedésig hűtőben pihentetem őket :)
..mondanom sem kell, hogy ellenálhatatlanul mennyei :) egész-ségünkre!
mandulás áfonyás mini golyócskák csokiba mártva

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése